Page title separator
Cukrászdánk a városi társadalmi, szociális, üzleti és kultúrális élet fontos és meghatározó pontja, ezért heti rendszerességgel szervezünk társadalmi, kulturális, szociális, vallási, üzleti vagy akár technológiai tematikájú előadásokat. Olykor élő zenés estéket is szervezünk ahol szimfonikus vagy más, könnyű zenei repertoárral is szórakoztatjuk közönségünket. Érdemes követni bennünket a facebook oldalunkon és böngészni a rendezvény naptárunkat. Rendezvényeinken jó szórakozást, hasznos és kellemes kikapcsolódást kívánunk!
Event calendar icon2018. május 26.
Esküvői tortakóstoló és tanácsadás - Novák cukrászda
Kedves JegyesPárok!

Szeretettel meghívunk titeket Május 26-án, reggel 10:00 órától esküvői tortakóstolóval egybekötött ingyenes tanácsadásra cukrászdánkban, ahol:

* megvalósítjuk álmaitokat és elkészítjük Nektek a számotokra legszebb esküvő tortát, legyen ez hagyományos vagy a legújabb divat szerinti,
* különleges, változatos és ízletes desszertbárunkat nemcsak megcsodálhatjátok de meg is kóstolhatjátok,
* segítünk összeállítani a nagy nap desszertkínálatát és kiszámolni a szükséges mennyiségeket,
* nem feledkezünk meg a sós és édes aprósüteményekről sem
* a távozó vendégeknek előre összecsomagoljuk dobozokba a süteménykóstolót,
* azonnali személyreszabott árajánlatot készítünk a tanácsadás végén,
* ÉS A LEGFONTOSABB: hogy 10% -15% os árkedvezményben részesítjük azokat a JegyesPárokat, akik a kóstoló napján tőlünk rendelnek!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!
Event calendar icon2018. április 05.
Hogyan neveljünk boldog gyermeket ?- Interaktív előadás
Kedves szülők, kedves Párok, (akik gyerekeket terveztek) biztosan felteszítek magatoknak az alábbi kérdéseket gyerekeitek nevelésével kapcsolatosan:

Milyen a boldog gyermek?
Hogyan neveljünk boldog gyermekeket?
Megismerhetjük-e gyermekeinket teljes mértékben?
Hogyan készüljünk fel gyerekeink fejlődési szakaszaira? (óvódás kor, iskola, első szerelem, kamaszkor)
Létezik - e olyan, hogy jó szülői stratégia?
Jó példát mutatunk - e gyerekeinknek?

Mint modern világunkban általában mindenki, gyermekeink is nagy nyomás alatt élnek, stresszesek és túl sok inger éri őket. Minden eddiginél fontosabb lenne hát megoldást találnunk erre a problémára.
Miért ne segíthetnénk őket elméjük megerősítésében ahelyett, hogy csak tényekkel tömjük a fejüket?
Miért ne léphetnénk túl az alapoktatás írás, olvasás, számolás szentháromságán, és adhatnánk hozzá a gondolkodást, a kapcsolatokat és a rugalmasságot is a tananyaghoz?

Ezekre a kérdésekre segít nekünk válaszokat találni, témavezetőnk, Ferencz Gyöngyössy Gyöngyvér, aki két kislány édasanyjaként azt vallja, hogy nagyon fontos az olyan érzésekre koncentrálni, mint a szeretet ,a hála, a kedvesség és az optimizmus, mert ezek javítják a személyes kapcsolatokat és fokozatosan növelik a gyermek teljesítményét, ezáltal pedig egy egészséges, boldog életet élhet!

Szeretettel várunk tehát titeket erre a fontos eseményre, Április 5 - én este 18h-tól a Novák cukrászdába, az előadás ingyenes!

Helyfoglalás a 0735 537 103 - as telefonszámon lehetséges (és ajánlott)!
Event calendar icon2018. március 31.
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!
Eljött a szép húsvét reggele,
Feltámadásunk édes ünnepe.
Ünneplő ruhákba öltöztek a fák,
Pattognak a rügyek, s virít a virág.
A harang zúgása hirdet ünnepet,
Egy kismadár dalol a zöld rétek felett.
Kellemes húsvéti ünnepeket!
Event calendar icon2018. március 01.
Felkészülés a korházi kalandokra - Lázálom Lilivel
Mit tegyek szülőként, hogy a gyermekem számára egy orvosi vizsgálat, kórházba kerülés ne maga a rettegés, rémálom legyen, hanem inkább egy kaland?
Mit tegyek, hogy mindenkinek könnyebb legyen a vizsgálat, a gyermekemnek is, nekem is, az orvosnak és az asszisztensnek is? Miről is szól a Lázálom Lilivel című könyv?

Mindez kiderül 2018. március 1-én 18 órától a Novák Cukrászdában, ahová egy jóhangulatú beszélgetésre hívunk minden kedves szülőt!

Meghívottunk Csikós Farkas Kata asszisztens, a Lázálom Lilivel című hiánypótló meséskönyv szerzője, aki bevezet minden érdeklődőt dr. Lili kedves kis világába.

(A Dr. Lili projektben a szerző partnere a Juventutti Alapítvány)

Minden kedves szülőt (és gyereket) szeretettel várunk, a belépés ingyenes, előzetes bejelentkezni a 0735 537 103 - as telefonszámon lehetséges 9:00 -16:00 között!
Event calendar icon2018. február 15.
Méregtelenítsd a lelked, itt a tavasz!
Kedves Hölgyek, izgalmas előadássorozatunk márciusban is folytatódik, ezúttal lelkünk méregtelenítése, valamint a tavaszi megújulás lesz a témánk.

Mint tudjuk, Márciusban a természet újjászületik, elindul valami, vagyis inkább újrakezdődik valami...kizöldül és újraéled a természet , mi pedig, emberek lehetőséget kapunk egyfajta testi - lelki megújulásra, új energiákkal vethetjük bele magunkat új dolgokba, tevékenységekbe.

A megújulásnak és az újjászületésnek egyik alapfeltétele a befelé fordulás. Annak érdekében, hogy életünket boldogabbá tegyük, hagyatkozzunk a megújulásra, ne álljunk neki ellent. Nem szabad a múlt gondjain rágódnunk, mivel ezáltal csak múltunk tehetetlen áldozatává válunk. Ne feledjük, az ember egyenlő a döntéseivel, a dolgok irányítása a mi kezünkben is van, törekedjünk arra, hogy belső erőnket bölcsen használjuk.

A napi stressz, aggodalom, rohanás során nagyon sok feszültség felgyülemlik bennünk. Időnként érdemes és ajánlatos egy nagy lelki méregtelenítést végezni, fogd tehát a tavaszra és kezdj neki, mi segítünk!

Hogy szükséged van-e egy lelki méregtelenítésre?
Nos, ha kedvetlen, könnyen megsérthető, negatív érzelmekkel teli, mártír Nőnek érzed magad, akkor minden bizonnyal szükséged van a fent említett méregtelenítésre!

Első lépésként gyere el Március 7-én este 18 órától Simó Irma pszichológus és mentálhigiénés szakember előadására, ahol a lelkünk ``méregtelenítéséről`` megújulásáról, valamint ehhez kapcsolodó megoldásokról és lehetőségekről beszélgetünk!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk, a nagy érdeklődésre való tekintettel a helyfoglalás kötelező!

Belépő díj 20 Ron (mely tartalmaz egy különleges kávét és egy meggyes muffint), foglalásért kérlek hívjatok a 0735 537 103 - as telefonszámon, hétköznaponként 9-16 óra között, jegyek elővételben a cukrászdában kaphatók! Megértéseteket köszönjük!

Mindenkinek csodálatos és varázslatos tavaszi megújulást kívánunk!